Desenio

“DIY – DYE”

Jeg har en flot kurvepuf, men det hvide hyndebetræk havde desværre fået en masse fugtpletter og skader. Så, længe har jeg bare dækket det med et plaid. For lidt tid siden købt jeg noget maskinfarve i Panduro Hobby, det havde jeg endnu ikke fået brugt, så her i weekenden tænkte jeg: hvorfor ikke prøve at farve det hyndebetræk. Jeg har aldrig prøvet at maskinfarve før, og jeg må ærligt indrømme at jeg var lidt skeptisk for om det nu ville lykkedes, uden at der kom mærkelige misfarvninger osv. Men jeg blev positivt overrasket, virkelig fint resultat, smuk farve og min vaskemaskine tog heldigvis ikke skade. Pyha!

Man fylder det farve man skal bruge direkte i maskinen (tromlen) ikke sæbeskuffen, meget vigtigt!

Derefter skal man fylde 500 g tekstilfarvesalt i. Ligegyldigt hvor lidt man skal farve, skal man åbenbart bruge 500 g salt.

Læg det/de tekstiler ind du skal farve, og start en vask på 40°, helst uden forvask.

Når vasken er færdig kører du endnu et program, denne gang med vaskemiddel, for at fjerne overskydende farve. Jeg tog bare et hurtig program på 30° – 30 min.

Hæng så til tørre et sted hvor der ikke er for meget varme, eller sol som kan blege det.

For dit tøjs sikkerhed, skal du helst køre 1-2 programmer for at rengøre maskinen. Jeg kørte tre, for at være på den helt sikre side.

Jeg brugte Dylons Jeans Blue maskinfarve til 99 kr.

Få den HER 

Dylon tekstilfarvesalt 500 g 27 kr.

Få det HER

Processed with MOLDIV

Happy Dyeing!


xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Desenio