"Rake Rack"

“Accent Walls”

image

Hvis du mangler den der sidste wow-factor i dit hjem, så overvej en “Accent wall” a.k.a. “Feature wall”. Det er som regel kun en væg, og det skal helst være en endevæg. Det skaber en dybde i rummet og samtidig kan det fremhæve dine møbler, eller kunstværker. Modige og stærke farver er virkelig in for tiden, men man behøver ikke nødvendigvis at være alt for dristig. Man skal også helst vælge en farve, der kan stå godt sammen med det interiør, du i forvejen har i hjemmet.

Neutrale farver som fx. beige og grå er de sikre vindere, da de passer til stortset alt. Skrigende farver som fx. gul kan virke meget forstyrrende, så der skal man virkelig være sikker i sin sag. De mørke farver som fx. blå og grøn er traditionelle og elegante, de behøver ikke nødvendigvis at virke dramatiske, de kan sagtens give følelsen af ro, især med det rette interiør.

Her kan du se et par eksempler på “accent walls”

image

image

image


xoxo

2 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    Har længe selv overvejet det, men tør ikke helt tage springet <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ida's inspiration

      Det kan jeg godt forstå og man skal som sagt være sikker på farven. Men jeg er sikker på når først man har valgt den rigtige, så vil man ikke fortryde 🙂 Jeg bor lige nu i en lejlighed med forholdsvis små rum, så har ikke selv prøvet det endnu. Men flytter muligvis snart til en større, så der vil jeg helt sikkert prøve kræfter med en flot kongeblå væg! <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Rake Rack"