Kender du Neybers?

Kender du Neybers?

image

Neybers er en fantastisk app hvis du synes det er sjovt at indrette og lege med forskellige designs. Jeg har selv en profil og jeg kan sagtens bruge flere timer på at gøre det helt perfekt i forhold til farvekombinationer og størrelsesforhold. Men jeg er så også ultra perfektionist!

Det fede ved Neybers er at alle de boligartikler der er at vælge imellem, er virkelig designs, fra den virkelige verdens designere og brands. Der er alt fra Hay til IKEA, og også tasker og sko fra Hermès til Prada. Hvis du ser en stol hvor du tænker “den må jeg bare eje!” Så er der oplysninger om designer, brand og website.

image

Der er forskellige skabeloner man kan lege med, både indendørs og udendørs arealer. Men det nye de har lavet er at man selv kan tage billeder og bruge, eller man kan finde fede billeder på nettet. Det gør det lidt sjovere og mere realistisk.

Her er fx et rum jeg har lavet, med et billede jeg har hentet ned fra nettet: 

image

Her er før billedet: 

image

Så hvis du er træt af at spille candy crush eller bare godt kunne bruge noget boliginspo, så prøv Neybers. Du vil ikke blive skuffet, det er den fedeste platform.

Du skal også være mere end velkommen til at tjekke min profil ud: @idamille


xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender du Neybers?